Aegon aov

Is het nodig om als ondernemer een Aegon aov verzekering af te sluiten? Kort gezegd, ja want voor ondernemers bestaat er eigenlijk geen ziektewet. Wanneer je maar een korte periode ziek bent, dan zal dit vaak voor je bedrijf geen grote gevolgen hebben.

Maar wanneer je het over een langdurige arbeidsongeschiktheid hebt, kan dit natuurlijk wel verstrekkende gevolgen hebben voor je inkomen. Daarom is het verstandig om je te laten adviseren over een aov verzekering.

Is een Aegon aov verzekering duur?

Verzekeren te duur? Probeer eens een ongeluk. Een vaak gehoorde opmerking is dat verzekeren duur is, maar gelukkig zijn er de laatste tijd veel mogelijkheden bijgekomen die beter betaalbaar zijn.

Op dit moment heeft driekwart van de 820.000 zelfstandige ondernemers zonder personeel geen aov verzekering. Maar wie het risico loopt om een (lange) periode zonder inkomsten te komen te zitten door ziekte en geen buffer op zijn spaarrekening heeft. Dan doet u als ondernemer er goed aan om u alsnog te verzekeren.

Toch denken veel ondernemers nog dat een aov verzekering heel duur is, maar de laatste jaren is de markt wel in beweging gekomen en is er veel meer maatwerk beschikbaar. Hierdoor zijn er steeds meer oplossingen dan alleen de dure oplossing van een volwaardige AOV tot eindleeftijd die voor veel zzp’ers te duur is.