Kosten voor een verlaagde plafond


De kosten die door een aannemer in rekening worden gebracht voor het plaatsen of verlagen van een plafond hangen af van een aantal factoren. Zo spelen de omvang van de klus, de oppervlakte van je plafond, materiaalkosten en eventuele speciale wensen een rol bij het bepalen van de totaalprijs voor het plaatsen of verlagen van je plafond.

Op factoren zoals de afmeting heb je geen invloed, maar er zijn wel een aantal keuzes die de totaalprijs doen stijgen of dalen. Wij zetten ze graag voor je op een rij.

Wel of geen stucwerk?

Wil je het plafond laten afwerken door een stucadoor? Dan ben je uiteraard meer geld kwijt. Daarentegen zorgt stucwerk voor een nette en strakke afwerking van je plafond en kan deze op zijn beurt worden afgewerkt met verf. Wil je geen geld uitgeven aan stucwerk? Kies er dan voor om de naden en schroeven dicht te zetten en hier overheen te schilderen.

Over VdD interieurafwerking

vdD-Interieurafwerking is de referentie op gebied van een klantgerichte afwerking van uw gebouw. Woonkamer, vergaderzaal, school of appartementsgebouw worden afgewerkt door onze mensen met de meeste zorg en nauwgezetheid. U krijgt een correcte uitvoering voor een correcte prijs. Bezoek wanden-plafonds.be voor meer informatie.